De beste manieren om je ex jaloers te maken

Als je je ex jaloers wil maken, ben je hier aan het juiste adres! In deze blogpost bespreken we enkele van de beste manieren om dat te doen. Door onze tips te volgen, zul je in staat zijn om je ex spijt te laten krijgen dat hij het ooit met je heeft uitgemaakt. Of wil je dat je ex jou jaloers wordt om hem of haar terug te krijgen dan ben je ook aan het juiste adres. Dus waar wacht je nog op? Begin met lezen!

Pronk met je nieuwe partner

Dit is waarschijnlijk de meest effectieve manier om je ex jaloers te maken. Door te pronken met je nieuwe relatie je ex zijn of haar gezicht, ben je er bijna zeker van om wat gevoelens van jaloezie op te wekken.

Zorg ervoor dat je prachtige foto’s plaatst op al je sociale media kanalen. Pronk met je nieuwe partner in gesprekken met gezamenlijke vrienden. Oftewel, laat de wereld weten dat je een betere partner heb gevonden! Wij moeten hierbij wel zeggen als je nog een kans wilt bij je ex-partner kun je deze methode beter overslaan.

Leef je beste leven zonder hem/haar

Vind je de vorige methode nogal heftig en doe je niet liever niet? Wrijf het er dan lekker in dat je beter af bent zonder je ex. Leef je beste leven! Ga gezellig allerlei dingen doen met vrienden, familie of vreemden.

Doe alles wat je niet in de relatie kon. Ga lekker feesten en geniet optimaal van je vrijheid. Net zoals de andere methode post lekker alles op je social media kanalen. Zorg dat hij of zij er mee wordt geconfronteerd. Dit is ook hoe jij je ex terugkrijgt, door je ex te confronteren met je fijne leven.

Wees gelukkig en tevreden

Deze methode is subtieler, maar kan net zo effectief zijn. Laat je ex zien dat je het prima vindt zonder hem/haar. Wees tevreden met je leven zoals het nu is. Vind je de voorgaande methodes toch iets te heftig, post dan lekker niets op sociale media. Het gaat er uiteindelijk om dat jij gelukkig bent.

Lees meer hier over het onderwerp en manieren om je ex terug te krijgen. Bedankt voor het lezen!