Wilt u eens een online speeddate beleven?

Sinds een half jaar ben ik helaas niet meer samenwonend met mijn vriend. Het werkte niet meer tussen ons en uiteindelijk werden we meer vriendinnen dan liefdespartners. Dit was een half jaar geleden een hele schok voor ons beide. Gelukkig hebben we goed contact met elkaar en dit vinden we beide ook ontzettend belangrijk. Het is namelijk zo dat we beide een co-ouderschap hebben voor onze kleine dochter van twee jaar. Na een half jaar vrijgezel te zijn begint het wel te kriebelen om weer eens met iemand af te spreken. Naast de zorg voor onze lieve dochter en het goede contact wat ik met de vader van mijn dochter heb, is het wel fijn om ook weer de liefde te voelen van en voor iemand. Ik heb wel wat pogingen gedaan op Tinder alleen merk ik dat dat vooral gericht is op seks. Daar heb ik niet bepaald zin in, maar ik merk ook dat ik niet helemaal klaar ben voor een langdurige relatie. Ik zou graag in contact willen komen met andere mensen om ze beter te leren kennen. Misschien ook wel om te kijken wat voor type mensen er zijn. Hier heb ik nadat ik lang in een relatie heb gezet ook niet meer goed zicht op. De nieuwsgierigheid om mensen te leren kennen maakte dat ik ben gaan googlen. Een vraag als deze vind ik namelijk best ingewikkeld om te stellen aan vrienden of aan familie. Ik ben bang dat ze een oordeel hebben omdat het “nog maar” een half jaar geleden is dat mijn relatie beëindigd is met mijn ex, en de vader van mijn dochter. Ik heb daarom op het internet gezocht naar online speeddaten. Er waren ontzettend veel zoekresultaten en ik heb veel websites bekeken. Ik merkte al snel dat ik veel van deze websites ontzettend serieus vond en dat kwam voor dit moment nog wat te dichtbij. Ik zocht naar iets luchtigs, iets wat gewoon leuk is. Op die manier kwam ik op de website drankjedoen.nl . De titel van die website sprak me aan omdat een online speeddate in de vorm van een drankje doen best laagdrempelig klinkt. Daarbij komt dat het voor mij eenvoudig te combineren met de zorg voor mijn dochtertje, omdat veel van deze dates online zijn en daarmee makkelijk te combineren met een babyfoon op de achtergrond. Daarnaast vond ik het prettig dat doordat het een online speeddate is, er ook een bepaalde afstand is tussen mij en mijn date.

Online speeddaten voor jong en oud

Het viel me op dat voor alle leeftijdscategorieën boven de 18 jaar een mogelijkheid is om een online speeddate te gaan doen. U hoeft alleen maar een account aan te maken en daarmee is het meeste werk wel gedaan. Vervolgens is het mogelijk om in te stellen wat voor online speeddate je zou willen. Ik kreeg het gevoel dat het een online speeddate waar je met verschillende intenties in kunt stappen. Voor iedereen wat wils en als het niet prettig is, kun je het eenvoudig weer sluiten. Voor mij was dat op dit moment een van de grote voordelen omdat ik met online speeddaten nog niet uit was op een serieuze intense relatie.

Wilt u het ook eens proberen?

Waarom ik deze website zou willen aanraden om te daten is omdat:

  • Het een hele laagdrempelige manier is om iemand te leren kennen
  • De website een betrouwbare uitstraling op mij heeft
  • het eenvoudig is om een account aan te maken

Voor mij heeft deze website gezorgd dat ik mijn eerste stap in het liefdesleven weer heb kunnen zetten.